Blar i NIFES-publikasjoner 2000-2017 på tittel
Viser treff 104-123 av 161
-
Rapport 2007 for Kartleggingsprosjektene: Dioksiner, dioksinlignende PCB og andre PCBer i fiskevarer og konsumferdige fiskeoljer, bromerte flammehemmere og andre nye miljøgifter i sjømat og tungmetaller i sjømat
(Research report, 2008-07)Konsentrasjonene av dioksiner og dioksinlignende PCB i oljer til humant konsum var lave, mens konsentrasjonene av PCB7 i noen av produktene var overraskende høye (> 50 µg/kg våtvekt) • Konsentrasjonene av de analyserte ... -
Restmengder, forbudte og forurensende stoffer i fisk (fremmedstoffprogrammet for fisk (96/23) - Årsrapport 2007
(Research report, 2008-12-17) -
Rettleiar for prøvetaking av sjømat frå forureina område med formål advarsel
(Research report, 2015-10-27) -
Risikogruppering av aminosyrer. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2011) -
Risikovurdering av bly og kadmium i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av kvikksølv i torskefilet. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av organiske tinnforbindelser i sjømat
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering av PAH i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av PBDE
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
(VKM report, Research report, 2005) -
Risikovurdering knyttet til konsum av rå melk og kolostrum
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering; import og spredning av tarmpatogene bakterier med krydder og urter
(VKM report, Research report, 2007) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
(VKM Report, Research report, 2007)