• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Havforskningsinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Havforskningsinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Mapping of nutrients, food additives and contaminants in plant-based and gluten-free food products and their meat, dairy and gluten-containing counterparts

Devold, Tove Gulbrandsen; Andreassen, Monica; Carlsen, Monica Hauger; Denison, Eva Marie-Louise; Mathisen, Gro Haarklou; Rasinger, Josef; Svendsen, Camilla; Bruzell, Ellen Merete; Granum, Berit Brunstad; Husøy, Trine
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
Mapping+of+nutrients%2C+food+additives+and+contaminants+in+plant-based+and+gluten-free+food+products_Final_29.11.2023.pdf (2.422Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3111773
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Miscellaneous publications [271]
  • Publikasjoner fra CRIStin [3515]
Originalversjon
VKM Report. 2023, 25 1-144.  
Tidsskrift
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit