Blar i NIFES-publikasjoner 2000-2017 på utgivelsesdato
Viser treff 41-60 av 161
-
Risikovurdering av PAH i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Opinion on the safety of BioProtein® by the Scientific Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Revised version
(VKM Report, Research report, 2006) -
A comprehensive assessment of fish and other seafood in the Norwegian diet.
(VKM Report, Research report, 2006) -
Overvåkningsprogram for skjell - Årsrapport 2005
(Research report, 2006)I 2005 ble det tatt ut til sammen 160 skjellprøver fra 50 lokaliteter, hvorav 151 var blåskjell, fem var kamskjell og fire var østers. I tillegg ble det i 2005 også prøvetatt snegl i regi av programmet. For metallanalyser ... -
A risk assessment of shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in the Norwegian meat chain with emphasis on dry-cured sausages
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering av organiske tinnforbindelser i sjømat
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering; import og spredning av tarmpatogene bakterier med krydder og urter
(VKM report, Research report, 2007)