Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
Skåre, Janneche Utne; Aune, Tore; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent; Binderup, Mona-Lisa; Dahl, Knut Helkås; Husøy, Trine; Naterstad, Kristine; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan
Research report
Published version
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2488616Utgivelsesdato
2007Metadata
Vis full innførselSamlinger
- Publikasjoner fra CRIStin - NIFES [109]
- Rapporter [81]