Blar i Publikasjoner fra CRIStin - NIFES på tittel
Viser treff 56-75 av 109
-
Opinion on the safety of BioProtein® by the Scientific Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Revised version
(VKM Report, Research report, 2006) -
Optimalt fôr som gir fast filet
(Nofima rapportserie, Research report, 2010)Formålet med studien var å undersøke om fôr tilsatt aminosyrene arginin eller glutamat kan forbedre teksturen av oppdrettslaks. I tillegg ønsket vi å undersøke om bløt filet kan knyttes til nedsatt leverfunksjon eller andre ... -
Ossification of Atlantic cod (Gadus morhua) – Developmental stages revisited
(Peer reviewed; Journal article, 2017)In studies of marine larvae, it is common to use days post-hatch as a developmental reference point. We show that age is a poor measure of morphological and physiological development in Atlantic cod. Therefore, we propose ... -
Radioactive substances in Norwegian farmed Atlantic salmon (Salmo salar)
(Rapport fra havforskningen;Nr. 24 - 2017, Research report, 2017) -
Research needs of importance for food safety and environmental protection as based on data gaps identified by VKM
(VKM report, Research report, 2018) -
Risikogruppering av aminosyrer. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2011) -
Risikovurdering av bly og kadmium i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av kvikksølv i torskefilet. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av organiske tinnforbindelser i sjømat
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering av PAH i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av PBDE
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
(VKM report, Research report, 2005) -
Risikovurdering knyttet til konsum av rå melk og kolostrum
(VKM Report, Research report, 2007)