Blar i Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser (1900-1990) på tittel
Viser treff 95-114 av 314
-
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 16, no. 9
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 16 no 9, Research report, 1976) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 1
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 1, Research report, 1979) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 13
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 13, Research report, 1984) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 2
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 2, Research report, 1980) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 3
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 3, Research report, 1981) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 4
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 4, Research report, 1981) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 6
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 6, Research report, 1981) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 7
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 7, Research report, 1982) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 8
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 8, Research report, 1983) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 17, no. 9
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 17 no 9, Research report, 1983) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 18, no. 2
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 18 no 2, Research report, 1986) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 18, no. 3
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 18 no 3, Research report, 1986) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 18, no. 5
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 18 no 5, Research report, 1987) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 18, no. 6
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 18 no 6, Research report, 1987) -
Fiskeridirektoratets skrifter serie havundersøkelser vol. 18, no. 8
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser;vol 18 no 8, Research report, 1988) -
The fluctuation of year-classes and the regulation of fisheries
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser, Research report, 1969)There are three sources of variation of recruitment; first that due to random fluctuations alone, secondly that, due to variations in stock and thirdly variations which are extreme at low and high levels of stock and if ... -
Fluctuations in year-class strength of cod and pollack in southeastern Norwegian coastal waters during 1920-1969
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser, Research report, 1971)TVEITE, S. 1971. Fluctuations in year-class strength of cod and pollack in southeastern Norwegian coastal waters during 1920-1969. FiskDir. Skr. Ser. HavUnders., 16: 65-76. From 1920 a small beach seine has every ... -
Fog Forecasting and Sea-Surface Temperature
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser, Research report, 1944) -
Food and feeding habits of young saithe, Pollachius virens (L.), on the coast of western Norway
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie Havundersøkelser, Research report, 1987)The stomach contents of young saithe (both I- and II-group, but mainly II-group) from two areas, denoted A and B, on the western coast of Norway have been analysed. When these juvenile saithe become two or more often ... -
Food and feeding of young herring larvae of Norwegian spring spawners
(Research report, 1978)The gut contents of young herring larvae sampled each hour from 3 to 9 April 1967 at three depth intervals around a floating drogue were examined to study their feeding. Copepod eggs constituted more than 90% of the food ...