Browsing Rapporter by Title
Now showing items 39-58 of 81
-
Risikogruppering av aminosyrer. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2011) -
Risikovurdering av bly og kadmium i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av kvikksølv i torskefilet. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av organiske tinnforbindelser i sjømat
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering av PAH i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av PBDE
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
(VKM report, Research report, 2005) -
Risikovurdering knyttet til konsum av rå melk og kolostrum
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering; import og spredning av tarmpatogene bakterier med krydder og urter
(VKM report, Research report, 2007) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
(VKM Report, Research report, 2007) -
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2008) -
The probability of rabies entry to Norway through dogs, cats and wild fauna. Panel on Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2005) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2005) -
Trygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM report, Research report, 2014)