Blar i Publikasjoner fra CRIStin - NIFES på utgivelsesdato
Viser treff 41-60 av 109
-
A risk assessment of shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in the Norwegian meat chain with emphasis on dry-cured sausages
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering av organiske tinnforbindelser i sjømat
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering; import og spredning av tarmpatogene bakterier med krydder og urter
(VKM report, Research report, 2007) -
Vurdering av Initial Report D-Tagatose
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering knyttet til konsum av rå melk og kolostrum
(VKM Report, Research report, 2007) -
Forespørsel om vurdering av 4 ny mat produkter
(VKM Report, Research report, 2007) -
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2008)