dc.contributor.author | Mæstad, Kjartan | |
dc.date.accessioned | 2010-03-22T15:15:09Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/115361 | |
dc.description.abstract | Stor makrell betales langt bedre enn mindre makrell. Når båtene i notflåten skal avgjøre kvantum og størrelsen på fisken i et kast, vil mange tørke nota så mye opp at fisken blir trengt og begynner å ”koke” før det tas prøver av fangsten. Nå er det påvist at 10 minutters koking gjør makrellen så stresset at den dør. | en |
dc.format.extent | 121389 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nob | en |
dc.publisher | Havforskningsinstituttet | en |
dc.relation.ispartofseries | Havforskningsnytt | en |
dc.relation.ispartofseries | Nr. 21 - 2005 | en |
dc.title | Makrellen ”kokes” til døde på åpent hav | en |
dc.type | Working paper | en |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Fish health: 923 | en |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Catch: 925 | en |
dc.source.pagenumber | 2 s. | en |