Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLundebye, Anne-Katrine
dc.contributor.authorLie, Kai Kristoffer
dc.contributor.authorStoresund, Julia Endresen
dc.contributor.authorSele, Veronika
dc.date.accessioned2024-07-11T12:09:01Z
dc.date.available2024-07-11T12:09:01Z
dc.date.created2024-07-03T13:27:32Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3140224
dc.description.abstractOvervåknings- og kartleggingsprogrammet for fiskefôr utføres på vegne av Mattilsynet. I 2023 fikk HI tilsendt 76 fiskefôr, 8 fiskemel, 9 fiskeoljer, 16 vegetabilske mel, 7 vegetabilske oljer og 2 insektmel, fra kommersielle produksjonsfasiliteter i Norge. Årets undersøkelser var fokusert på fremmedstoffer i fiskefôr. Det ble analysert for flere uønskede stoffer, mykotoksiner, mikrobiologisk kvalitet, prossesserte animalske proteiner (PAP) og tilsetningsstoffer. I tillegg ble noen uønskede stoffer, mineraler og fettyrer undersøkt i startfôr, smoltfôr og i vekstfôr til salmonider.
dc.description.abstractProgram for overvåking av fiskefôr - Årsrapport for prøver innsamlet i 2023
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHavforskningsinstitutteten_US
dc.relation.ispartofRapport fra havforskningen
dc.relation.ispartofseriesRapport fra havforskningen;2024 - 28
dc.relation.urihttps://www.hi.no/hi/nettrapporter/rapport-fra-havforskningen-2024-28
dc.titleProgram for overvåking av fiskefôr - Årsrapport for prøver innsamlet i 2023en_US
dc.title.alternativeProgram for overvåking av fiskefôr - Årsrapport for prøver innsamlet i 2023en_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber42en_US
dc.source.issue2024 - 28en_US
dc.identifier.cristin2280807
dc.relation.projectHavforskningsinstituttet: 15937
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel