dc.contributor.author | Lundebye, Anne-Katrine | |
dc.contributor.author | Lie, Kai Kristoffer | |
dc.contributor.author | Storesund, Julia Endresen | |
dc.contributor.author | Sele, Veronika | |
dc.date.accessioned | 2024-07-11T12:09:01Z | |
dc.date.available | 2024-07-11T12:09:01Z | |
dc.date.created | 2024-07-03T13:27:32Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3140224 | |
dc.description.abstract | Overvåknings- og kartleggingsprogrammet for fiskefôr utføres på vegne av Mattilsynet. I 2023 fikk HI tilsendt 76 fiskefôr, 8 fiskemel, 9 fiskeoljer, 16 vegetabilske mel, 7 vegetabilske oljer og 2 insektmel, fra kommersielle produksjonsfasiliteter i Norge. Årets undersøkelser var fokusert på fremmedstoffer i fiskefôr. Det ble analysert for flere uønskede stoffer, mykotoksiner, mikrobiologisk kvalitet, prossesserte animalske proteiner (PAP) og tilsetningsstoffer. I tillegg ble noen uønskede stoffer, mineraler og fettyrer undersøkt i startfôr, smoltfôr og i vekstfôr til salmonider. | |
dc.description.abstract | Program for overvåking av fiskefôr - Årsrapport for prøver innsamlet i 2023 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Havforskningsinstituttet | en_US |
dc.relation.ispartof | Rapport fra havforskningen | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra havforskningen;2024 - 28 | |
dc.relation.uri | https://www.hi.no/hi/nettrapporter/rapport-fra-havforskningen-2024-28 | |
dc.title | Program for overvåking av fiskefôr - Årsrapport for prøver innsamlet i 2023 | en_US |
dc.title.alternative | Program for overvåking av fiskefôr - Årsrapport for prøver innsamlet i 2023 | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 42 | en_US |
dc.source.issue | 2024 - 28 | en_US |
dc.identifier.cristin | 2280807 | |
dc.relation.project | Havforskningsinstituttet: 15937 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |