dc.contributor.author | Sele, Veronika | |
dc.contributor.author | Lie, Kai Kristoffer | |
dc.contributor.author | Storesund, Julia Endresen | |
dc.contributor.author | Ørnsrud, Robin | |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T07:39:26Z | |
dc.date.available | 2022-08-17T07:39:26Z | |
dc.date.created | 2022-08-16T15:05:18Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3012253 | |
dc.description.abstract | Overvåknings- og kartleggingsprogrammet for landdyr fôr utføres på vegne av Mattilsynet som en del av Norges oppfølging av nasjonalt og Europeisk regelverk på dyrefôr. Havforskningsinstituttet utførte i 2021 et utvalg av analyseporteføljen i dette overvåkingsprogrammet. I 2021 ble det mottatt 41 prøver fôr til drøvtyggere. Prøvene ble analysert for prosesserte animalske proteiner (PAP) og Salmonella ved Havforskningsinstituttet. Resultatene viste ingen funn av PAP eller bakterien Salmonella i fôrene som ble undersøkt i 2021. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Havforskningsinstituttet | en_US |
dc.relation.ispartof | Rapport fra havforskningen | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra havforskningen;2022 - 16 | |
dc.relation.uri | https://www.hi.no/hi/nettrapporter/rapport-fra-havforskningen-2022-16 | |
dc.title | Program for overvåking av fôr til landdyr - Årsrapport for prøver analysert av Havforskningsinstituttet i 2021 | en_US |
dc.title.alternative | Program for overvåking av fôr til landdyr - Årsrapport for prøver analysert av Havforskningsinstituttet i 2021 | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 11 | en_US |
dc.source.issue | 2022 - 16 | en_US |
dc.identifier.cristin | 2043515 | |
dc.relation.project | Havforskningsinstituttet: 15732 | en_US |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |