Show simple item record

dc.contributor.authorSele, Veronika
dc.contributor.authorLie, Kai Kristoffer
dc.contributor.authorStoresund, Julia Endresen
dc.contributor.authorØrnsrud, Robin
dc.date.accessioned2022-08-17T07:39:26Z
dc.date.available2022-08-17T07:39:26Z
dc.date.created2022-08-16T15:05:18Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3012253
dc.description.abstractOvervåknings- og kartleggingsprogrammet for landdyr fôr utføres på vegne av Mattilsynet som en del av Norges oppfølging av nasjonalt og Europeisk regelverk på dyrefôr. Havforskningsinstituttet utførte i 2021 et utvalg av analyseporteføljen i dette overvåkingsprogrammet. I 2021 ble det mottatt 41 prøver fôr til drøvtyggere. Prøvene ble analysert for prosesserte animalske proteiner (PAP) og Salmonella ved Havforskningsinstituttet. Resultatene viste ingen funn av PAP eller bakterien Salmonella i fôrene som ble undersøkt i 2021.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHavforskningsinstitutteten_US
dc.relation.ispartofRapport fra havforskningen
dc.relation.ispartofseriesRapport fra havforskningen;2022 - 16
dc.relation.urihttps://www.hi.no/hi/nettrapporter/rapport-fra-havforskningen-2022-16
dc.titleProgram for overvåking av fôr til landdyr - Årsrapport for prøver analysert av Havforskningsinstituttet i 2021en_US
dc.title.alternativeProgram for overvåking av fôr til landdyr - Årsrapport for prøver analysert av Havforskningsinstituttet i 2021en_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber11en_US
dc.source.issue2022 - 16en_US
dc.identifier.cristin2043515
dc.relation.projectHavforskningsinstituttet: 15732en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record