• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Havforskningsinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Havforskningsinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The anti-obesogenic effect of lean fish species is influenced by the fatty acid composition in fish fillets

Fjære, Even; Myrmel, Lene Secher; Dybing, Karianne; Kuda, Ondrej; Jensen, Benjamin Anderschou Holbech; Rossmeisl, Martin; Frøyland, Livar; Kristiansen, Karsten; Madsen, Lise
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
nutrients-12-03038-v3.pdf (4.516Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2730312
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Articles [2893]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2856]
Originalversjon
Nutrients. 2020, 12 (10), 1-19.   10.3390/nu12103038
Tidsskrift
Nutrients

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit