Rapporter: Nye registreringer
Viser treff 61-80 av 81
-
Opinion on the safety of BioProtein® by the Scientific Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Revised version
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering; import og spredning av tarmpatogene bakterier med krydder og urter
(VKM report, Research report, 2007) -
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2008) -
Human pathogens in marine mammal meat. Opinion of the Panel on Biological Hazards
(VKM Report, Research report, 2011) -
Miljørisikovurderinger av GMO. Uttalelse fra Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2010) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
(VKM report, Research report, 2005) -
Vurdering av Initial Report D-Tagatose
(VKM Report, Research report, 2007) -
Risikovurdering knyttet til konsum av rå melk og kolostrum
(VKM Report, Research report, 2007) -
Vurdering av dioksiner og dioksinliknende PCB i kveite. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
A comprehensive assessment of fish and other seafood in the Norwegian diet.
(VKM Report, Research report, 2006)