Blar i Rapporter på utgivelsesdato
Viser treff 21-40 av 81
-
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
(VKM report, Research report, 2005) -
Vurdering av dioksiner og dioksinliknende PCB i kveite. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av bly og kadmium i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Isomaltulose – vurderinger fra Advisory Committee for Novel Foods and Processes og Federal Institute for Risk Assessment
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av kvikksølv i torskefilet. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av nytt bruksområde for E425, konjacglucomannan. Uttalelse fra Fagruppen for ernærling, dietiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risikovurdering av PAH i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2006) -
Opinion on the safety of BioProtein® by the Scientific Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Revised version
(VKM Report, Research report, 2006)