Blar i Rapporter på tittel
Viser treff 52-71 av 81
-
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
(VKM Report, Research report, 2007) -
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2008) -
The probability of rabies entry to Norway through dogs, cats and wild fauna. Panel on Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2005) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2005) -
Trygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM report, Research report, 2014) -
Vurdering av dioksiner og dioksinliknende PCB i kveite. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av Initial Report D-Tagatose
(VKM Report, Research report, 2007) -
Vurdering av kvikksølv, dioksiner og dioksinliknende PCB i fisk fra Mjøsa
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av nye resultater - Ranfjorden. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av nye resultater i Sørfjorden. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005)