Browsing Publikasjoner fra CRIStin - NIFES by Author "Haugen, Margaretha"
Now showing items 21-40 of 45
-
Isomaltulose – vurderinger fra Advisory Committee for Novel Foods and Processes og Federal Institute for Risk Assessment
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik; Mangschou, Bente (VKM Report, Research report, 2006) -
Kunnskapshull og forskningsbehov som VKM har avdekket i sitt arbeid med risikovurderinger 2009-2010. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Alexander, Jan; Arukwe, Augustine; Bernhoft, Aksel; Haugen, Margaretha; Krogdahl, Åshild; Lassen, Jørgen Fr; Nerland, Audun Helge; Næss, Bjørn; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Sverdrup, Line Emilie; Torrissen, Ole; Østerås, Olav; Hemre, Gro Ingunn (VKM Report, Research report, 2011) -
Miljørisikovurderinger av GMO. Uttalelse fra Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Alexander, Jan; Arukwe, Augustine; Bernhoft, Aksel; Haugen, Margaretha; Krogdahl, Åshild; Lassen, Jørgen Fr; Nerland, Audun Helge; Næss, Bjørn; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Sverdrup, Line Emilie; Torrissen, Ole; Østerås, Olav; Hemre, Gro Ingunn (VKM Report, Research report, 2010) -
Model for assessing applications concerning food fortification. Opinion of the Scientific Panel for Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergies in the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
NY UTTALELSE OM D-TAGATOSE. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Iversen, Per Ole; Lillegaard, Inger Therese L.; Lyche, Jan Ludvig; Mansoor, Azam; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith (VKM Report, Research report, 2010) -
Oppdatert risikovurdering – introduksjon av høypatogent aviært influensavirus til Norge våren 2007. Uttalelse fra Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Alexander, Jan; Aursand, Marit; Farstad, Wenche Kristin; Haugen, Margaretha; Klungland, Helge; Krogdahl, Åshild; Lie, Øyvind; Meltzer, Helle Margrete; Næss, Bjørn; Olsvik, Ørjan; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Sundheim, Leif; Sverdrup, Line Emilie (VKM Report, Research report, 2007) -
Response from The Norwegian Scientific Committee for Food Safety, Panel of nutrition, dietetic products, novel food and allergy, on the Discussion Paper on setting of maximum and minimum amounts for vitamins and minerals in foodstuffs.
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Risikogruppering av aminosyrer. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Iversen, Per Ole; Lyche, Jan Ludvig; Mansoor, Azam; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith (VKM Report, Research report, 2011) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
Krogdahl, Åshild; Alexander, Jan; Andersen, Lene Frost; Dybing, Erik; Farstad, Wenche Kristin; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Husøy, Trine; Julshamn, Kåre; Kapperud, Georg; Kruse, Hilde; Lie, Øyvind; Lundebye, Anne-Katrine; Løvik, Martinus; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Naterstad, Kristine; Nes, Ingolf; Næss, Bjørn; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif (VKM report, Research report, 2005) -
Risk assessment of "other substances" – L-aspartic acid. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Henjum, Sigrun; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Holvik, Kristin; Løvik, Martinus; Skålhegg, Bjørn Steen; Stea, Tonje Holte; Strand, Tor A; Iversen, Per Ole (VKM Report;, Research report, 2017) -
Risk assessment of "other substances" – L-threonine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Løvik, Martinus; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Henjum, Sigrun; Holvik, Kristin; Skålhegg, Bjørn Steen; Stea, Tonje Holte; Strand, Tor A; Iversen, Per Ole (VKM Report, Research report, 2017) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
Rimstad, Espen; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Høiby, Ernst Arne; Kapperud, Georg; Lunestad, Bjørn Tore; Lassen, Jørgen Fredrik; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith Ann; Nygård, Karin; Nesbakken, Truls; Olsvik, Ørjan; Paulsen, Jan Erik; Robertson, Lucy Jane; Tranulis, Michael A.; Tryland, Morten; Vainio, Kirsti; Haugen, Margaretha (VKM Report, Research report, 2007) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy
Halvorsen, Ragnhild; Narvhus, Judith; Eggesbø, Merete Åse; Olafsdottir, Edda Jonina; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Paulsen, Jan Erik; Løvik, Martinus (VKM Report, Research report, 2005) -
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2008) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel som ny næringsmiddelingrediens. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av Draft Revised Discussion Paper on the Application of Risk Analysis to the work of the Codex Committee on Nutrition and Foods for Special Dietary Uses
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Julshamn, Kåre; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av Initial Report D-Tagatose
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2007) -
Vurdering av nytt bruksområde for E425, konjacglucomannan. Uttalelse fra Fagruppen for ernærling, dietiske produkter, ny mat og allergi
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av salt tilsatt jod og fluor. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006)