Browsing Publikasjoner fra CRIStin - NIFES by Title
Now showing items 82-101 of 109
-
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2008) -
The effect of lean-seafood and non-seafood diets on fasting and postprandial serum metabolites and lipid species: Results from a randomized crossover intervention study in healthy adults
(Journal article; Peer reviewed, 2018)The metabolic effects associated with intake of different dietary protein sources are not well characterized. We aimed to elucidate how two diets that varied in main protein sources affected the fasting and postprandial ... -
The probability of rabies entry to Norway through dogs, cats and wild fauna. Panel on Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2005) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2005) -
Trygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM report, Research report, 2014) -
Vurdering av dioksiner og dioksinliknende PCB i kveite. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av Initial Report D-Tagatose
(VKM Report, Research report, 2007) -
Vurdering av kvikksølv, dioksiner og dioksinliknende PCB i fisk fra Mjøsa
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av nye resultater - Ranfjorden. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av nye resultater i Sørfjorden. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden
(VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av nytt bruksområde for E425, konjacglucomannan. Uttalelse fra Fagruppen for ernærling, dietiske produkter, ny mat og allergi
(VKM Report, Research report, 2006)