Bærekraftig havbruksnæring – er oppdrettslaksen blitt “havets superkylling”
dc.contributor.author | Torrissen, Ole | |
dc.date.accessioned | 2011-11-30T14:06:38Z | |
dc.date.available | 2011-11-30T14:06:38Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/116436 | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Havforskningsinstituttet | no_NO |
dc.subject | mariculture | no_NO |
dc.subject | havbruk | no_NO |
dc.subject | sustainable fisheries | no_NO |
dc.subject | bærekraftig fiske | no_NO |
dc.title | Bærekraftig havbruksnæring – er oppdrettslaksen blitt “havets superkylling” | no_NO |
dc.type | Conference object | no_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Aquaculture: 922 | no_NO |
dc.source.pagenumber | 75 s. | no_NO |