Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2018-03-05T12:48:43Z
dc.date.available2018-03-05T12:48:43Z
dc.date.created2017-12-13T12:49:14Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2488641
dc.language.isonob
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf1ee31/1500982479491/13e40da4d1.pdf
dc.titleVurdering av trehalose som ny næringsmiddelingrediens i næringsdrikk. Uttalelse fra Faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber3
dc.source.issue2005:66
dc.identifier.cristin1526757
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel