Vurdering av trehalose som ny næringsmiddelingrediens i næringsdrikk. Uttalelse fra Faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.contributor.author | Haugen, Margaretha | |
dc.contributor.author | Andersen, Lene Frost | |
dc.contributor.author | Frøyland, Livar | |
dc.contributor.author | Halvorsen, Ragnhild | |
dc.contributor.author | Julshamn, Kåre | |
dc.contributor.author | Meltzer, Helle Margrete | |
dc.contributor.author | Narvhus, Judith | |
dc.contributor.author | Paulsen, Jan Erik | |
dc.date.accessioned | 2018-03-05T12:48:43Z | |
dc.date.available | 2018-03-05T12:48:43Z | |
dc.date.created | 2017-12-13T12:49:14Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2488641 | |
dc.language.iso | nob | |
dc.publisher | Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) | |
dc.relation.ispartof | VKM Report | |
dc.relation.ispartofseries | VKM Report | |
dc.relation.uri | https://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf1ee31/1500982479491/13e40da4d1.pdf | |
dc.title | Vurdering av trehalose som ny næringsmiddelingrediens i næringsdrikk. Uttalelse fra Faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 3 | |
dc.source.issue | 2005:66 | |
dc.identifier.cristin | 1526757 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIFES [109]
-
Rapporter [81]