Blar i Rapporter på forfatter "Løvik, Martinus"
-
Assessment of zinc intake in relation to tolerable upper intake Levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Strand, Tor A; Lillegaard, Inger Therese L.; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Henjum, Sigrun; Holvik, Kristin; Løvik, Martinus; Skålhegg, Bjørn Steen; Stea, Tonje Holte; Iversen, Per Ole (VKM Report, Research report, 2017) -
Opinion of the Scientific Committee on "A Harmonised Approach for Risk Assessment of Compounds which are both Genotoxic and Carcinogenic". Comments from the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Dybing, Erik; Sanner, Tore; Alexander, Jan; Knutsen, Helle Katrine; Rivedal, Edgar; Næss, Bjørn; Kruse, Hilde; Nes, Ingolf; Skåre, Janneche Utne; Lundebye, Anne-Katrine; Løvik, Martinus; Farstad, Wenche Kristin; Andersen, Lene Frost; Kapperud, Georg; Lie, Øyvind; Narvhus, Judith; Sundheim, Leif (VKM Report, Research report, 2005) -
Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.
Krogdahl, Åshild; Alexander, Jan; Andersen, Lene Frost; Dybing, Erik; Farstad, Wenche Kristin; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Husøy, Trine; Julshamn, Kåre; Kapperud, Georg; Kruse, Hilde; Lie, Øyvind; Lundebye, Anne-Katrine; Løvik, Martinus; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Naterstad, Kristine; Nes, Ingolf; Næss, Bjørn; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif (VKM report, Research report, 2005) -
Risk assessment of "other substances" – L-threonine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Løvik, Martinus; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Henjum, Sigrun; Holvik, Kristin; Skålhegg, Bjørn Steen; Stea, Tonje Holte; Strand, Tor A; Iversen, Per Ole (VKM Report, Research report, 2017) -
Risk assessment on the use of triclosan in cosmetics. Prepared by the Scientific Committee in cooperation with the Panel on Biological Hazards and the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics
Krogdahl, Åshild; Alexander, Jan; Andersen, Lene Frost; Dybing, Erik; Farstad, Wenche Kristin; Heir, Even; Husøy, Trine; Høiby, Arne; Kapperud, Georg; Kruse, Hilde; Lassen, Jørgen Fredrik; Lie, Øyvind; Lundebye, Anne-Katrine; Lunestad, Bjørn Tore; Løvik, Martinus; Naterstad, Kristine; Narvhus, Judith Ann; Nes, Ingolf; Nesbakken, Truls; Næss, Bjørn; Paulsen, Jan Erik; Rimstad, Espen; Robertson, Lucy Jane; Sanner, Tore; Scheie, Anne Aamdal; Skjerve, Eystein; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Wasteson, Yngvild (VKM Report, Research report, 2005) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy
Halvorsen, Ragnhild; Narvhus, Judith; Eggesbø, Merete Åse; Olafsdottir, Edda Jonina; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Paulsen, Jan Erik; Løvik, Martinus (VKM Report, Research report, 2005) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av tidligere risikovurdering av jern. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av tilsetning av fytosterol i lettmargarin. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005)