Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGrung, Guri Lerøy
dc.date.accessioned2012-04-20T13:36:44Z
dc.date.available2012-04-20T13:36:44Z
dc.date.issued1992-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/109401
dc.descriptionHovedfagsoppgave til Cand. scient. graden i akvakultur, avlagt ved Instititutt for fiskeri-og marinbiologi, Universitetet i Bergenno_NO
dc.language.isonobno_NO
dc.publisherUniversity of Bergenno_NO
dc.subjectegg qualityno_NO
dc.subjecteggkvalitetno_NO
dc.subjecthalibutno_NO
dc.subjectkveiteno_NO
dc.titleBiokjemiske og fysiologiske parametre i kveite-egg (Hippoglossus hippoglossus L.) - og deres betydning for eggkvalitetno_NO
dc.typeMaster thesisno_NO
dc.subject.nsiVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Aquaculture: 922no_NO
dc.subject.nsiVDP::Mathematics and natural science: 400::Zoology and botany: 480::Marine biology: 497no_NO
dc.source.pagenumber92 s.no_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel