Blar i Brage IMR på forfatter "Slinde, Erik"
-
A comparative study of diploid versus triploid Atlantic salmon (Salmo salar L.). The effects of rearing temperatures (5, 10 and 15 °C) on raw material characteristics and storage quality
Lerfall, Jørgen; Hasli, Pål Rune; Skare, Even Flønes; Olsen, Rolf Erik; Rotabakk, Bjørn Tore; Roth, Bjørn; Slinde, Erik; Egelandsdal, Bjørg Tordis (Peer reviewed; Journal article, 2017) -
Kvalitet på sei ved oppdrettsanlegg – ein eksperimentell studie
Otterå, Håkon; Karlsen, Ørjan; Slinde, Erik; Olsen, Rolf Erik (Fisken og havet, Research report, 2008)Wild caught saithe were fed on commercial diets made for salmon or cod from October 2006 to June 2007. Several flesh quality measurements were made. Growth turned out to be very low for a part of the population, while ... -
Slakting av oppdrettsfisk. Svar på spørsmål fra Mattilsynet knyttet til fiskevelferd i slakteprosessen
Slinde, Erik; Grimsbø, Endre; Kristiansen, Tore S. (Rapport fra Havforskningen;Nr. 15-2013, Working paper, 2013)