Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel som ny næringsmiddelingrediens. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.contributor.author | Haugen, Margaretha | |
dc.contributor.author | Andersen, Lene Frost | |
dc.contributor.author | Frøyland, Livar | |
dc.contributor.author | Halvorsen, Ragnhild | |
dc.contributor.author | Julshamn, Kåre | |
dc.contributor.author | Meltzer, Helle Margrete | |
dc.contributor.author | Narvhus, Judith | |
dc.contributor.author | Paulsen, Jan Erik | |
dc.date.accessioned | 2018-03-05T13:22:58Z | |
dc.date.available | 2018-03-05T13:22:58Z | |
dc.date.created | 2017-12-11T10:25:02Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2488681 | |
dc.language.iso | nob | |
dc.publisher | Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) | |
dc.relation.ispartof | VKM Report | |
dc.relation.ispartofseries | VKM Report | |
dc.relation.uri | https://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f26c47/1500301580064/af3fa7f099.pdf | |
dc.title | Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel som ny næringsmiddelingrediens. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 3 | |
dc.source.issue | 2006:13 | |
dc.identifier.cristin | 1525492 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIFES [109]
-
Rapporter [81]