Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNorderhaug, Kjell Magnus
dc.contributor.authorSkjermo, Jorunn
dc.contributor.authorKolstad, Kari
dc.contributor.authorBroch, Ole Jacob
dc.contributor.authorErgon, Åshild
dc.contributor.authorHandå, Aleksander
dc.contributor.authorHorn, Svein Jarle
dc.contributor.authorLock, Erik-Jan
dc.contributor.authorØverland, Margareth
dc.date.accessioned2021-01-15T11:28:53Z
dc.date.available2021-01-15T11:28:53Z
dc.date.created2020-12-15T09:44:08Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2723245
dc.description.abstractBehovet for bærekraftig produksjon av mat fra havet har aktualisert dyrking av tang og tare. Selv om potensialet for dyrking er stort i Norge er produksjonen på prøvestadiet på grunn av utfordringer knyttet til marked, produksjon, miljø og forvaltning. I denne rapporten har Havforskningsinstituttet, SINTEF og NMBU sammen undersøkt mulighetene for utvikling av en bærekraftig ny havnæring og hva som skal til for å lykkes med lønnsom produksjon av alger. Rapporten kommer også med anbefalinger i forhold til å initiere forskning og innovasjon som kan stimulere til utvikling av en lønnsom og bærekraftig taredyrkingsindustri i Norge.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHavforskningsinstitutteten_US
dc.relation.ispartofFisken og Havet
dc.relation.ispartofseriesFisken og havet;2020 - 5
dc.relation.urihttps://www.hi.no/hi/nettrapporter/fisken-og-havet-2020-5
dc.titleMot en ny havnæring for tare? : Muligheter og utfordringer for dyrking av alger i Norgeen_US
dc.title.alternativeTowards a new marine industry for kelp? : Potential and challenges for culturing algae in Norwayen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber24en_US
dc.source.issue2020 - 05en_US
dc.identifier.cristin1859834
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel