• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Havforskningsinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Havforskningsinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Risk assessment of butylated hydroxytoluene (BHT). Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Husøy, Trine; Andreassen, Monica; Lillegaard, Inger Therese L.; Mathisen, Gro Haarklou; Rohloff, Jens; Starrfelt, Jostein; Carlsen, Monica Hauger; Devold, Tove Gulbrandsen; Granum, Berit; Rasinger, Josef Daniel; Svendsen, Camilla; Bruzell, Ellen Merete
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Husoy_2019_Ris.pdf (2.251Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2683362
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Miscellaneous publications [190]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2141]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit