Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorAune, Tore
dc.contributor.authorEriksen, Gunnar Sundstøl
dc.contributor.authorGrave, Kari
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorKnutsen, Helle Katrine
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorSamuelsen, Ole Bent
dc.contributor.authorBinderup, Mona-Lisa
dc.contributor.authorDahl, Knut Helkås
dc.contributor.authorHusøy, Trine
dc.contributor.authorNaterstad, Kristine
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.contributor.authorSanner, Tore
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.date.accessioned2018-03-05T12:34:58Z
dc.date.available2018-03-05T12:34:58Z
dc.date.created2017-12-31T12:23:07Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2488616
dc.language.isomis
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf13d2b/1501076859247/dccfd1091c.pdf
dc.titleUttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber72
dc.source.issue2007:36
dc.identifier.cristin1533145
cristin.unitcode7431,0,0,0
cristin.unitnameHavforskningsinstituttet
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel