Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNes, Ingolf
dc.contributor.authorBerdal, Knut G
dc.contributor.authorFoss, Grethe Synnøve
dc.contributor.authorLinnestad, Casper
dc.contributor.authorLøvik, Martinus
dc.contributor.authorNerland, Audun Helge
dc.contributor.authorKlemsdal, Sonja
dc.contributor.authorThrane, Vibeke
dc.date.accessioned2018-03-05T12:21:31Z
dc.date.available2018-03-05T12:21:31Z
dc.date.created2018-01-31T13:24:51Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2488594
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.13735ab315cffecbb5136f36/1500293776147/5a718f625b.pdf
dc.titleHelserisikovurdering av genmodifisert potet (C/SE/96/3501) med resistensgener mot antibiotika. Vurdering av Faggruppen for Genmodifiserte organismer for Vitenskapskomiteen for Matsikkerhet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber4
dc.source.issue2004:06
dc.identifier.cristin1558617
cristin.unitcode7431,0,0,0
cristin.unitnameHavforskningsinstituttet
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel