dc.contributor.author | Taranger, Geir Lasse | |
dc.contributor.author | Boxaspen, Karin | |
dc.contributor.author | Madhun, Abdullah Sami | |
dc.contributor.author | Svåsand, Terje | |
dc.date.accessioned | 2011-01-14T09:11:49Z | |
dc.date.available | 2011-01-14T09:11:49Z | |
dc.date.issued | 2011-01-13 | |
dc.identifier.issn | 0802-0620 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/113958 | |
dc.description | Medforfattere ved Havforskningsinstituttet:
Jan Aure, Pål Arne Bjørn, Geir Dahle, Arne Ervik, Kevin Glover, Bjørn Einar Grøsvik, Pia Kupka Hansen, Kjellrun Hiis Hauge, Vivian Husa, Knut Jørstad, Egil Karlsbakk, Stein Mortensen, Sonal Patel, Ole B. Samuelsen, Nina Sandlund, Ove Skilbrei, Øystein Skaala, Terje van der Meeren og Vidar Wennevik | en_US |
dc.description.abstract | Havforskningsinstituttet har på bestilling fra Fiskeri- og kystdepartementet foretatt en innledende risikovurdering av miljøvirkninger av norsk fiskeoppdrett.
Denne vurderingen har tatt utgangspunkt i de overordnede målene som er definert i departementets "Strategi for en miljømessig bærekraftig havbruksnæring" fra 2009, der vi har lagt vekt på miljømål for smittespredning, genetisk påvirkning på villfisk, samt utslipp av næringssalter, organisk materiale og legemidler. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Havforskningsisnstituttet | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Fisken og havet, særnummer;3-2010 | |
dc.subject | fiskeoppdrett | en_US |
dc.subject | fish farming | en_US |
dc.subject | miljøpåvirkning | en_US |
dc.subject | environmental impact | en_US |
dc.subject | fiskerømning | en_US |
dc.subject | farmed fish escape | en_US |
dc.subject | lakselus | en_US |
dc.subject | salmon lice | en_US |
dc.title | Risikovurdering - miljøvirkninger av norsk fiskeoppdrett [2010] | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Aquaculture: 922 | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Fish health: 923 | en_US |
dc.source.pagenumber | 97 s. | en_US |